Kandydat na wójta
Tego Wam wszystkim i sobie życzę.
Zgadzam się:)Tomek pisze:Stare władze i ich gwardia odejdzie w zapomnienie /tylko nie zapominajmy o rozliczeniach/ i wszyscy razem bez względu kto na kogo głosował będziemy mogi powiedzieć HUURRRAAAA!!!!!!!!!!!!!!
Tego Wam wszystkim i sobie życzę.
Jako wyborca chciałabym wszystkim kandydatom i na radnych i na wójta- a także tych wyżej- do rady powiatu i sejmiku województwa - gorąco podziękować za udział, za to że wystawili swoje osoby surowej ocenie wyborców a także za to że jest ich kilku i wybór jest możliwy..
Niech wygra najlepszy :)
- Wujek Samo Zło
-
http://wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/320000/321102.html
-
-
- Kontakt:
Żadna z tych kandydatek w moim odczuciu nie daje takiej nadziei.Michał Bachanowicz pisze:Hmyy , to że pani Małgorzata zdobyła takie poparcie to specjalnie mnie nie zdziwiło ale pani Wesołowska w drugiej turze ?
Mam tylko nadzieję,że za 4 lata naszego przyszłego Wójta ocenimy tak jak swojego ocenili w gminie Dobra ,81% poparcia dla pani Teresy Dera !!!
Obu paniom gratuluję !
Szkoda wielka, bo to była naprawdę wielka szansa by coś rzeczywiście zmienić..
Paniom oczywiście gratuluję, choć nie wydaje mi się by ich kampania była fair play. Tak odbieram np. wyrzucanie nieprzychynych postów na przecławskim portalu, w koncu zakneblowanie ludziom ust przez zamknięcie go, a następnie odpowiadanie w "artykułach" na wątki umieszczane tutaj.. , przyznaję także rację p. Andrzejowi.
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że zrodzi się kolejna dyskusja o pozostałych na placu boju kandydatkach.
SCHWARZ Małgorzata
Nie zastanawia was fakt że kobieta nic w tym kierunku nie robiła i zdobyła taką frekfencję? Brawo Panie Żukowski zgłoszenie osób nie mieszkających w Gminie zgonie z ustawą pozwoliło Panu w dalszym ciągu manipulować naszą gminą.
Mam wielką nadzieję że Pani SCHWARZ Małgorzata nie wygra.
Wstyd mi że będzie tak jak było patrząc na inne gminy jak się rozwijają.
Szkoda tylko ,że zrobiono wszystko aby zostać przy starym ale w nowym wydaniu.
Zastanawiam się nad naiwnością dorosłych ludzi, którzy głosowali na M.S. na prośbę dzieci.
Wybraliście Państwo to co chcieliście - reklamacji już nikt nie przyjmuje.
Wymiana za 4-lata Szkoda.
-