Nie ma żadnej informacji na stronach powiatowej PO, także podziel się gwiazdeczko skąd takie informacje?gwiazdeczka pisze:Do ogórka: porozumienie zostało wczoraj podpisane i została podjęta uchwała na zarządzie powiatowym PO w Policach Prosze sprawdzic byc może jest na stronie internetowej PO oddział powiatowy. Wiem z dobrze poinformowanych źródeł jestem z PO. Poz tym nie jestem kobietą!!!!!!!!!!!!. Do ogórka: człowieku otwórz oczy! Co na to wyborcy pani Schwarz?????????
Ale zakładając poparcie PO to wg. mnie byłaby to dobra informacja, podejrzewam, że p.Wesołowska marzy o przejęciu ponad 600 głosów wyborców, których należy szanować, wszak są mieszkańcami tej Gminy i mają prawa wyborcze.
Dzisiejsza sesja pokazała, że Klub Przyjaciół Gminy Kołbaskowo potrafi stworzyć grupę ludzi, którzy chcą ze sobą współpracować i jest szansa na skuteczną i efektywną pracę. I przy układzie 10 osób nie ma mowy o wpływach partyjnych gdyż panowie z PO nie decydują o większości.
Liczą się dla mnie głosy rożne, szczególnie osób, które można zidentyfikować, więc głos p.Klebańskiej szczególnie cenię. Pani Klebańska miała prawo głosować na p.Rybakiewicz ale p.Anny w drugiej turze nie ma, więc wybrała p.Schwarz - nie rozumiem oburzenia.
Straszysz nas Armagedonem w przypadku wygranej p.Schwarz ja myślę, że w przypadku wygranej p.Małgosi nastąpią w końcu oczekiwane pozytywne zmiany. A co do innych osób, które darzę szczególnym szacunkiem odsyłam do wywiadu z panią Derą.
http://przeclaw24.pl/index.php/tu-miesz ... dobra.html