przedwyborcze podchody!
- Zbigniew_Komisarczyk
- Administrator
Ok. Nie trafiłem.
"Dlatego biję w dzwony o uczciwość w kampani. "
Też jestem za tym.
"To czy ktoś ucieka do powiatu , bo czuje potrzebę społeczną czy też własną - nie mnie oceniać - idzie, trudno , takie życie."
Może nie tyle oceniać, co zauważać pewną prawidłowość.
"Jeśli chodzi o wartościowych ludzi , to czy będą radnymi czy nie, pozostaną wartościowymi i chętnymi do pomocy."
Jasne, że pozostaną wartościowe.
Z tą pomocą to chciałbym wierzyć, że tak będzie...
- Małgorzata Klebańska
Plakaty RAZEM dla Gminy były i sa wieszane wyłącznie pod i nad plakatami innych klubów,nie zrywamy , nie zrywaliśmy,nie zaklejamy innych plakatów.Plakaty NOWE POLICE odpadaja same-bo były rozwieszone stosunkowo wcześnie,nie były doklejane nowe,a starym mocno daje się we znaki aura jesienna.
Szkoda,że nikt nie zauważył jak świeżo rozwieszone plakaty Razem dla Gminy w ilości 20 sztuk w zeszłym tygodniu po prostu zniknęły bez śladu,a kolejne powieszenie ich w centralnym punkcie Barnisławia wzbudziło tyle emocji.
Zadziwia nas fakt,tak szybkiego wyciagania wniosków,podsumować itp.na podstawie jedynie dosłownie i w przenośni "strzępów" informacji i faktów,tak co do praworządności , uczciwości itp. wielkich słów,zbyt wielkich jak na taki temat.
Młodzież ,która wieszała plakaty jest oburzona takimi posądzeniami,wypowie się na forum wieczorem w tej sprawie,mam nadzieję,że napisze jakie intrukcje otrzymała ,jak sie z nich wywiązała i umieści kika info o swoich przemyśleniach i doświadczeniach z tym związanych.
Pewnie gdyby były powieszone tak by nie było widać pomaraćczowych resztek Nowych Polic, to nikt by się nie czepiał. Poza tym czytając powyższe posty nie widzę nadmiaru emocji a jedynie dyskusję popartą argumentami. Emocje zwykle źle doradzająMałgorzata Klebaćska pisze:Szkoda,że nikt nie zauważył jak świeżo rozwieszone plakaty Razem dla Gminy w ilości 20 sztuk w zeszłym tygodniu po prostu zniknęły bez śladu,a kolejne powieszenie ich w centralnym punkcie Barnisławia wzbudziło tyle emocji.
- Małgorzata Klebańska
Twój komentarz (cytat wyżej) czytany w kontekście zaklejania plakatów wyborczych innych komitetów plakatami RAZEM DLA GMINY jest co najmniej nieprzemyślany i dotyka bezpośrednio ewentualnych przyszłych radnych tego komitetu.
Bez emocji.
Powyższą wypowiedź pozostawię bez komentarza. Każdy kto przeczyta cały wątek - na pewno zrozumie sens.Małgorzata Klebaćska pisze:"W takim wypadku należy zastanowić się nad uciwością i praworządnością przyszłych radnych , nieprawdaż?"
Twój komentarz (cytat wyżej) czytany w kontekście zaklejania plakatów wyborczych innych komitetów plakatami RAZEM DLA GMINY jest co najmniej nieprzemyślany i dotyka bezpośrednio ewentualnych przyszłych radnych tego komitetu.
Bez emocji.
:)
- Małgorzata Klebańska
Informacyjnie - wątek, w nomenklaturze forum to temat a pojedyćcza wypowiedź to post .Małgorzata Klebaćska pisze:wszystko zalezy od tego kto jak co postrzega-dopisek o emocjach (pisany z nowego akapitu i wiersza) dotyczył wyłącznie Twojej wypowiedzi wyżej,że emocje sa złym doradcą
i tylko o taki sens chodziło
EOT.
- Małgorzata Klebańska
Wypowiadam się na forum i uczestniczę w dyskusjach bardzo często i chętnie -i poza Tobą nikt nigdy nie miał problemów z właściwą interpretacją moich wypowiedzi ,ale interpretacje bywają różne taki ich urok.
Dziękuję za info o nazewnictwie stosowanym w teorii forum -informatycznej ,jak mniemam,skorzystam z tego w przyszłości.
Póki co skupiam się na sprawach bardziej istotnych i praktycznych.
-
- Marek Pietraszun
te ok 30 plakatów co dostalem i wszystkie powywieszalem zniknęły w przeciagu dwoch tygodni..i tak dlugo..chociaz niektore wisialy jeden dzien.. do dzisiaj wisi chyba tylko jeden obok biedronki.. ostatnio dostałem kilka plakatów ( z tym starym układem-bez nr listy) powiesilem je na blaszanym plocie od budowy vis a vis mojego bloku (zeby miec je pod okiem) ..wisiały jeden dzieć
teraz mam te nowe z nr listy i nie wiem juz jak je wieszac zeby wisiały dłuzej niż dobę.. Ekipa wojta Zukowskiego ma dobrze bo wiesza po klatkach, chyba za pozwoleniem E. Sroki...
- Małgorzata Klebańska