Skatepark na skrzyżowaniu [szczyt głupoty lokalizacyjnej]
" Kto doświadczył cienia, wie, że czasem w cieniu lepiej widać rzeczy, które są w świetle."
dla porównania gm. Dobra
proszę porównać "mierzynkę" do betonowego czegoś tzw. "skateparku Wójtowej",
proszę porównać ile budów powstaje w Dobrej a ile pozwoleń wydaje się w Kołbaskowie: m.in. Przylep (blokada), Stare Czarnowo...
- Zbigniew_Komisarczyk
- Administrator
Sprawdź jak zmieniało się studium przez ostatnie 10 lat, popytaj i wyciągnij wnioski.
Odnośnie skate - parku, z miesiąca na miesiąc robi się tam coraz większa melina.
Ale cóż jaki inwestor taka wizytówka.
Jak się nie uczyło w szkole o ekologii + brak pomysłów tak to niestety wygląda...
Wstyd i tyle.
No ale ja właściwie nie o tym chciałem napisać. Posługując się słownicwem tutaj Piszącego, pani wójt ma jeszcze jednego "zausznika". Po szczegóły wysyłam tutaj - http://www.wzp.pl/umwzp/biuro_informacj ... lnosci.htm - Jakżesz to odmienne stanowisko! Ale cóż jaki inwestor taka wizytówka. Święta prawda.
- Zbigniew_Komisarczyk
- Administrator
Laurki w gazetach, na forach (niektórych...), nagrody skąd my to znamy?
Coraz częściej słyszę, że to za mało.
Jeżeli skatepark, który wygląda jak "melina" do tego na środku skrzyżowania... jest wizytówką i szczytem możliwości władz gminnych to pogratulować.
Może warto zaprosić komisję konkursową na wizytę? Wstyd.
p.s.
Nie podejmuję zaczepki dot. wyglądu.
Ja mam odwagę pokazać się i podpisać..., anonimowych Mistrzów Ciętej Riposty na forach nie brakuje... Często to jednak nieudacznicy, którzy nie mają własnego zdania aby utrzymać swój stołek, gotowi są wyłączyć myślenie...
- Zbigniew_Komisarczyk
- Administrator
Zdjęcie z przedwczoraj - byłam w szoku, że żywego ducha tam nie zastałam.
A pogoda piękna i do tego wakacje!
Skatepark 1
Skatepark 2
Zniszczona tablica
- Zbigniew_Komisarczyk
- Administrator