CIEKAWOSTKI Z ARCHIWUM
CIEKAWOSTKI Z ARCHIWUM
1.Pawelczuk:
a może powiecie jakie były powody odwołania Pani M.S. z funkcji Przewodniczącej Rady?
2.Bachanowicz:
Jak dla mnie to jest 1:0 żukowski:Schwarz .....a dlatego ,że :
Jeżeli wygrała by pani S. to wówczas do rady wszedłby p.W.Misiak - a tego bym raczej nie ścierpiał ....
3.Komisarczyk:
Mam poważne wątpliwości czy Pani Schwarz poradzilaby sobie ze sprawowaniem funkcji wójta. Przypomnę, że jednym z powodów odwołania jej ze stanowiska Przewodniczącej Rady Gminy była "trwała utrata zaufania" Klubu Radnych Razem Dla Gminy.
4.Komisarczyk:
Co przegrałem?
To, że nie jestem radnym.
Dlatego, że uważałem, że uczciwsze będzie kandydowanie wyłącznie na stanowisko Wójta a nie na radnego i wójta z obawy o "stołek" jak Pani S.?
Już za takie działanie moim zdaniem S. ma przegrane wybory.
1: nic Wam to nie przypomina z obecnej kampanii
2. kitowanie i straszenie ludzi Misiakiem : p.Schwarz zrezygnowała z Rady a Misiak i tak się tam nie znalazł bo znaleźć się nie mógł!
3.W tym roku też się powtórzyła nic de facto nie znacząca "trwała utrata zaufania" w postach p.Komisarczyka
4. Łaska pańska na pstrym koniu jeździ w tym roku jest podobna sytuacja z paniami: Rybakiewicz, Wesołowską-Kosmider i Krzywicką i jakoś nie ma to żadnego znaczenia dla admina. No to gdzie jest ta prawda!!!!
-
-
Grunt,że w Radzie była większośc prawda??:))))))))