Pozdrawiam coniektorych..
Mozna tego posta juz usunac ..

Dziekuje
Nie usunę tego posta. Każdy ma tutaj prawo do swojego zdania.scashone pisze:Jak widze moje spostrzezenia ladnie przelaly sie tutaj ...Ta strona stala sie najzwyklejszym szmatlawcem niewiele rozniacym sie od pretensjonalnych gazet, gdzie tylko obrabia sie ludziom doopy dodajac jakies ideologie... Obrzucanie innych blotem, mieszanie sie w sprawy prywatne, nie wiem co to ma na celu, ale powiem jedno..Ta strona, ludzie nia administrujacy zeszmacili sie strasznie ( mialem o nich inne zdanie ) To co tu sie wyrabia przechodzi ludzkie pojecie. NIby dorosli ludzie ... Dlatego, teraz ciesze sie ze feniksowi zabrali kase skoro tacy ludzie nia zarzadzali :) pozdrawiam moderatorow ( Z ) i zegnam ta szmatlawa witryne ..:)
Mozna tego posta juz usunac ..![]()
Dziekuje
Sądząc po pożegnaniu nie będziesz tego czytał ale odniosę się do Twoich słów.scashone pisze:Jak widze moje spostrzezenia ladnie przelaly sie tutaj ...Ta strona stala sie najzwyklejszym szmatlawcem niewiele rozniacym sie od pretensjonalnych gazet, gdzie tylko obrabia sie ludziom doopy dodajac jakies ideologie... Obrzucanie innych blotem, mieszanie sie w sprawy prywatne, nie wiem co to ma na celu, ale powiem jedno..Ta strona, ludzie nia administrujacy zeszmacili sie strasznie ( mialem o nich inne zdanie ) To co tu sie wyrabia przechodzi ludzkie pojecie. NIby dorosli ludzie ... Dlatego, teraz ciesze sie ze feniksowi zabrali kase skoro tacy ludzie nia zarzadzali :) pozdrawiam moderatorow ( Z ) i zegnam ta szmatlawa witryne ..:)
Mozna tego posta juz usunac ..![]()
Dziekuje
Każdy ma prawo do swojej opinii. Dla Pana mało rzeczowy, dla innych bardzo rzeczowy.Ogórek pisze: Pan Zbigniew wygląda na stratega (zdjęcie przy szachownicy) niestety mało rzeczowego. Więcej tutaj emocji i to niestety tych negatywnych. Radziłbym dać sobie spokój z polityką bo bliżej panu do Lepera niż renomowanych polityków.
Główna Pomawiana?? Przez kogo? Od razu założyć sprawę w sądzie. Pewna wygrana!Ogórek pisze:
Dorota również niepotrzebnie się tutaj „wychylała” ale jak mniemam musi być w jakiś emocjonalny sposób związana z Główną Pomawianą. Wnioskuję, że jest to osoba niezwykle
energiczna.
A siebie do jakiego grona?Ogórek pisze: Dekona i Hankę zaliczyłbym do bojówkarzy.
Mylisz się. Nie ma cenzury na forum. Szanujemy każde zdanie. Wulgaryzmy kasujemy i banujemy.Ogórek pisze: Moich oponentów uprzedzam, że mają rację, iż jestem nierozgarniętym głupkiem, a administratora, że nie mam nadziei na długie utrzymanie się mojego postu na tym forum.
Ogórek pisze: Konkluzja – Pani S, ma Pani mój głos, oni robią Pani świetną reklamę. A i jeszcze może ktoś wie gdzie można kupić Puls Przecławia.
Nie mogę się oprzeć: NIECH ŻYJE STIRLITZ !!!!!!
Ciężko polemizować z takim tekstem. Gdy brakuje argumentów, piszemy ze Zb. jest bleee....scashone pisze:Normalnie kufa az mnie nosi jak to czytam ;-/ Zbyszek ,zrobiles z tej strony taka ***** ze szok, cala jechanka po Pani Szwarc i innych pokazuje ile masz w sobie jadu czlowieku ..)
taaa, szczególnie jak zorientowaliśmy się o co chodzi... i to z tego poparcia odwołaliśmy ze stanowiska przew. R.G.scashone pisze: Ba! sam ja popierales przed poprzednimi wyborami..
scashone pisze: Tak czy siak.. nie boje sie tego napisac..Zrobiles z fajnego portalu pralnie brudow, syfu i swojego niedojechanego ego..
To zdecydowanie moj ostatni post tutaj, napisalem go tylko zeby sie podpisac imieniem i nazwiskiem
Niepozdrawiam
Piotr Telega - Przecław ( stary )
Jak można obalić tezę Zb. jak pisze prawdę.... Prawda ma taki atut, że broni się sama....Mrs Poirot pisze:. Nie obaliliście ani jednej tezy Zbyszka, mojej czy Przemka. Ani jednej, w zaman otrzymaliśmy najeżone emocjomi teksty , merytorycznie puste.